Kuntien ja hyvinvointialueiden työterveyshuoltona toimii Keski-Uudenmaan Työterveys Oy, löydät heidät osoitteesta https://keski-uudenmaantyoterveys.fi

Työterveyshoitaja Helsinkiin!

Asiakaskuntamme kasvun myötä haemme nyt työterveyshoitajaa vakituiseen työsuhteeseen Helsingin toimipaikkaamme.  Tehtävään kuuluu viikoittain työskentelyä myös Nurmijärven toimipaikassa.

Uudenmaan Työterveys Oy on erityinen palveluntuottaja työterveyshuollon kentällä, sillä olemme toiminta-alueellamme harvoja julkisomisteisia palveluntuottajia. Tarjoamme yrityksille eettisesti laadukkaita ja kustannustehokkaita palveluita, joissa hinnoittelu on läpinäkyvää ja palvelut räätälöidään yrityksen oikeiden tarpeiden mukaisesti. Työterveyspalvelumme on 100 % Made in Finland. Meille on myönnetty Avainlippu merkkinä suomalaisesta työstä. Uudenmaan Työterveys Oy:ssä työskentelee yhdessä sisaryrityksensä Keski-Uudenmaan Työterveys Oy kanssa yhteensä n. 90 työterveyshuollon ammattilaista Mäntsälän, Järvenpään, Tuusulan, Hyvinkään, Nurmijärven, Klaukkalan, Karkkilan, Vihdin, Lohjan, Helsingin ja syksystä 2023 alkaen myös Porvoon toimipaikoissamme.

Tehtäviisi kuuluisi yhden isomman asiakkuuden hoitaminen ja toimipaikkavastaavan tehtävät Helsingin toimipaikassa. Lisäksi vastuullasi tulisi olemaan pienempien yritysten työterveyshuollon asiakkuuksien koordinointi ja palvelujen toteuttaminen. Meillä sinulla on todellinen mahdollisuus vaikuttaa yrityspalvelujen kehittämiseen yhteistyössä muun tiimin kanssa. Jos olet työterveyshuollon kokemusta omaava, itsenäiseen työhön tottunut, oma-aloitteinen ja idearikas, olet etsimämme henkilö!

Etsimme ensisijaisesti kokenutta työterveyshoitajaa. Tehtävän hoitamisen edellytyksenä on terveydenhoitajan tutkinto, lisäksi arvostamme kokemusta työterveyshuollosta.

Miksi meille töihin?

  • Meillä pääset osallistumaan työsi kehittämiseen. Olemme asiantuntijaorganisaatio ja meistä on järkevää, että kaikki asiantuntijat pääsevät osallistumaan oman työnsä kehittämiseen.
  • Meillä on käytössä liukuvat työajat. Myös osittainen etätyöskentely on mahdollista.
  • Työsi tulostavoite on maltillinen.
  • Panostamme perehdytykseen. Jos työterveyshuollon urasi on vasta alussa, saat tukea työhösi.
  • Tarjoamme henkilöstöllemme työsuhde-etuna liikunta- ja kulttuuriedun sekä hyvät työterveyshuollon palvelut.

Työ alkaa 1.8.2023 tai sopimuksen mukaan. Lähetäthän hakemuksen 4.6.2023 mennessä. Paikka täytetään sopivan hakijan löytyessä. Työ edellyttää ajokorttia ja mahdollisuutta käyttää omaa autoa.

Lähetäthän hakemuksen ja CV:n sähköpostitse

Vastaava työterveyshoitaja, eeva.vaananen@umtt.fi puh. 040 646 0171

Palvelupäällikkö Tuula Salmi, tuula.salmi@umtt.fi puh. 040 646 0181

Soittele ja kysy lisää tai jätä yhteydenottopyyntö, niin soittelemme sinulle takaisin!

fiSuomi