Kuntien ja hyvinvointialueiden työterveyshuoltona toimii Keski-Uudenmaan Työterveys Oy, löydät heidät osoitteesta https://keski-uudenmaantyoterveys.fi

Marraskuun asiantuntijaesittelyssä sairaanhoitaja ja ETK-kouluttaja

Marraskuun asiantuntijaesittelyssä sairaanhoitaja ja ETK-kouluttaja

Työssä Uudenmaan Työterveyshuollossa juttusarja jatkuu marraskuussa sairaanhoitajan/ETK-kouluttajan esittelyllä. Tutustu sairaanhoitajaamme ja näe mitä hyötyä hänen asiantuntemuksestaan on yrityksellenne.

Kuka olet?

Olen Anu Köpsi ja olen työskennellyt työterveyshuollon sairaanhoitajana Nurmijärvellä 2012 lähtien. Toimin lisäksi ensiapukouluttajana, Firstbeat asiantuntijana sekä Nurmijärven toimipisteen toimipaikkavastaavana. Ennen työterveyshuoltoa työskentelin perusterveydenhuollossa terveysasemalla sekä kotihoidossa.

Omasta hyvinvoinnista pidän huolta liikkuen ja vapaa-aikani kuluukin liikunnan parissa. Kesäkaudella maantiepyöräillen ja luonnossa liikkuen, talvella suksien päällä. Pyrin myös pyöräilemään työmatkoja keväästä syksyyn. Yhtä paljon odotan lumisia talvia kuin sulaneita asfaltteja.

Mitä sairaanhoitaja/ensiapukouluttaja tekee?

Työterveyshuollon sairaanhoitajana työskentelen vastaanotossa.  Työ sisältää palveluneuvontaa- ja ohjausta, hoidontarpeen arviointia, toimistotyötä. Lisäksi pidän sairaanhoitajan vastaanottoa ja avustan lääkäreitä toimenpiteissä. Vastuualueeseeni kuuluu myös lääketilaukset. Pidän SPR:n koulutusohjelmien mukaisia ensiapukoulutuksia asiakkaillemme.

Mikä on parasta työssäsi?

Työnkuvani on monipuolinen ja vaihteleva. Parasta on saada palvella asiakas hyvin ja asiakaslähtöisesti.

Tarjoamme erilaisia valmennuksia ja infoja, joiden avulla saat tukea työhyvinvointiin ja työssäjaksamiseen. Osa näistä voidaan toteuttaa myös etänä. Esimerkkejä sairaanhoitaja/ensiapukouluttujan toteuttamista työhyvinvointipalveluista:

ENSIAPUKOULUTUKSET:

Avoimet koulutukset asiakasyrityksille
Hätäensiapukurssi 4 tuntia (4×45 min.)
Hätäensiapukurssi 8 tuntia (8x45min.)

Koulutukset ryhmille / asiakasyrityksille

Hätäensiapukurssi 4 tuntia (4×45 min .)
Hätäensiapukurssi 8 tuntia (8x45min.)
Yritykselle suunnattu EA-koulutus: Pyydä tarjous  

TESTAUSPALVELUT  
Firstbeat- hyvinvointianalyysi: Pyydä tarjous  

Työhyvinvointipalvelut suunnitellaan ja toteutetaan yhteistyössä asiakkaan kanssa. Palvelun hinta riippuu toteutettavasta kokonaisuudesta ja osallistujien määrästä. Kysy lisää työterveyshoitajaltasi ja pyydä tarjous!    
fiSuomi