Kuntien ja hyvinvointialueiden työterveyshuoltona toimii Keski-Uudenmaan Työterveys Oy, löydät heidät osoitteesta https://keski-uudenmaantyoterveys.fi

Esittelyssä ravitsemusterapeutin työnkuva

Esittelyssä ravitsemusterapeutin työnkuva

Ravitsemusterapeuttimme on TtM (terveystieteiden maisteri), laillistettu ravitsemusterapeutti, jolla on työterveyshuollon pätevyys sekä pitkäaikainen kokemus työterveyshuollossa työskentelystä varsinkin yksilövastaanotoissa.

Vastaanotolla hoidetaan erilaisia terveyden ja hyvinvoinnin haasteita, kuten elintapojen ja syömistottumusten muutokset, painonhallinta, kohonnut kolesteroli ja verenpaine, tyypin 2 diabetes / prediabetes, vatsan pulmat (mm. refluksi, ärtynyt suoli oireyhtymä, keliakia), raudanpuute, syömishäiriöt ja vajaaravitsemus.

Yksilökäynneillä pyritään etsimään yhdessä asiakkaan kanssa hänelle sopivia syömis- ja elintapamuutoksia, joiden avulla voi parantaa työvireyttä ja –jaksamista sekä hyvinvointia ja terveyttä niin yksilö kuin työyhteisötasolla.

Ravitsemusterapeutti voi osallistua ravitsemusaiheisilla teemoilla esim. Tyky –päiviin, messutapahtumiin, pitämää luentoja tai tekemään työpaikkaselvitystä, jos yritys näin toivoo.

fiSuomi