Kuntien ja hyvinvointialueiden työterveyshuoltona toimii Keski-Uudenmaan Työterveys Oy, löydät heidät osoitteesta https://keski-uudenmaantyoterveys.fi

Työterveysyhteistyö

Työterveysyhteistyö

Jos työpaikkaselvitys tai toimintasuunnitelma on ajankohtainen tänä vuonna, olethan hyvissä ajoin, ennen tilikauden päättymistä yhteydessä omaan työterveyshoitajaan.

Työterveyshoitaja huolehtii työterveyshuollon prosessien toteutumisesta. Hän toteuttaa työpaikkaselvityksiä ja tutustuu yrityksen työhön ja työolosuhteisiin yksin tai yhdessä muun työterveyshuollon ammattihenkilön tai asiantuntijan kanssa. Työterveyshoitaja pyrkii edistämään työntekijän terveyttä erilaisilla terveystarkastuksilla, mm. työhöntulotarkastukset, ikäryhmätarkastukset ja lakisääteiset määräaikaistarkastukset.

Työterveyshoitajan toimenkuvaan kuuluu myös terveysneuvonta, ensiapuvalmiuden suunnittelu sekä työterveyshuoltopainotteinen sairaanhoito. Työterveyshoitaja ottaa joustavasti huomioon asiakasorganisaation tarpeet ja toiveet ja toteuttaa esimerkiksi kausi-influenssarokotuksia työpaikalla.

Olethan yhteydessä työterveyshuoltoon seuraavissa asioissa:

  • yhteystiedot – tai yhteyshenkilö vaihtuu
  • laskutustiedot muuttuvat
  • henkilökunta muutokset
  • tai muissa yritystäsi koskevissa asioissa

Voit myös kätevästi 24/7 päivittää / ilmoittaa yllä olevat tiedot SUUNTA-palvelun kautta. Mikäli sinulta puuttuu tunnukset SUUNTA- palveluun voit kysyä ne omalta työterveyshoitajaltasi.

Ole rohkeasti yhteydessä työterveyteen, yritystäsi koskevissa- tai mieltäsi askarruttavissa asioissa matalalla kynnyksellä.

fiSuomi