Kuntien ja hyvinvointialueiden työterveyshuoltona toimii Keski-Uudenmaan Työterveys Oy, löydät heidät osoitteesta https://keski-uudenmaantyoterveys.fi

Muistathan käytössäsi olevat työterveyshuollon sähköiset palvelut

Muistathan käytössäsi olevat työterveyshuollon sähköiset palvelut

POLKU- ja SUUNTA-palvelut, sekä e-Vastaanotto
POLKU on kiireettömän viestinnän kanava työterveystiimin ja henkilöasiakkaan välillä. Palvelun kautta asiakas voi ottaa tietoturvallisesti yhteyttä omaan työterveyshoitajaansa ja lähettää tarvittaessa viestin liitteeksi myös kuvia. Työterveyshoitaja voi liittää keskusteluun tarvittaessa myös muita työterveyden ammattilaisia. Palveluportaalin kautta pääsee myös kirjautumaan etukäteen sovituille videovastaanotoille. POLKU-palvelun käyttöönotto ei vaadi asiakasyritykseltä toimia, jos etäpalveluista on sovittu aiemmin työterveyden kanssa. Palveluun kirjautuminen vaatii ensimmäisellä kerralla vahvan tunnistautumisen pankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella. Tämän jälkeen käyttö onnistuu henkilötunnuksen ja salasanan avulla.

SUUNTA on Uudenmaan Työterveyden extranet-alusta, jonka kautta yrittäjä tai asiakasyrityksen nimetty yhteyshenkilö voi hoitaa työterveysyhteistyöhön kuuluvaa yhteydenpitoa työterveyteen. Viestien ja dokumenttien välitys, yrityksen henkilöstölistan ylläpito ja muualla kirjoitettujen sairauslomien ilmoittaminen onnistuvat palvelun kautta vaivatta. Palvelun käyttö edellyttää käyttäjätunnuksen luomista asiakasyrityksen nimeämille henkilöille. Tunnukset saa pyytämällä ne omalta työterveyshoitajalta.Palvelun käyttö edellyttää vahvaa tunnistautumista.

e-Vastaanoton kiireettömän POLKU-palvelun rinnalle. e-Vastaanotto on avoinna arkisin klo 7-12, jona aikana tulleisiin viesteihin vastaamme mahdollisimman pian; viimeistään 2 tunnin kuluessa. e-Vastaanotolla työterveyshoitaja arvioi hoidon tarpeesi, antaa ohjeita ja liittää tarvittaessa keskusteluun ja asiasi hoitamiseen mukaan lääkärin tai työfysioterapeutin. Palvelu on käytössä, jos työnantajallasi on PerusPlus tai Laaja sairaanhoidon kattava sopimus, johon sisältyvät etäpalvelut. e-Vastaanotolle kirjaudutaan POLKU-palvelussa https://umtt.movendosplatform.com/#login.

fiSuomi